De echte Barbier in Leiden voor een knipbeurt

De specialist in haarverzorging en het knippen van heren

Barbier in leiden

De Barbier in Leiden staat voor kwaliteit. De term barbier betekent een kapper die gespecialiseerd is in het knippen van de haren van heren en daarnaast ook de verzorging en styling ervan. Naast het knippen van haren kun je ook terecht voor een professionele knip en/of scheerbeurt voor je baard. De salon straalt een open sfeer uit en iedereen moet zich open voelen om binnen te stappen.

Barbier in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Heren Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

Hier vindt je goedkope prijzen

leiden kapper

Doordat de barbier in Leiden staat voor een open houding, vinden ze het erg van belang dat iedereen de mogelijkheid heeft om bij hun binnen te lopen. Doordat de barbier een steeds bekender fenomeen is, groeien alle barbier zaken rondom het land groot en daarmee ook de prijzen. De Barbier in Leiden is hier tegen en wilt de service openstellen voor zoveel mogelijk klanten door eerlijke en goedkope prijzen aan iedere service te hangen. Voor meer informatie kun je altijd binnenlopen om vragen te stellen en om een mogelijke afspraak in te plannen.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Barbier: klassiek vakmanschap met een moderne twist

Barbier voor Studenten

Ondanks dat barbier vaak wordt beschreven als een klassieke tak in de kapperswereld, is het verre van ouderwets. De barbier in Leiden staat voor kwaliteit met een moderne twist. Ze houden zich goed op de hoogte van alle nieuwe trends die spelen in de wereld van mode en haar. Door deze interesse kunnen ze jou als klant de beste adviezen voorschrijven en vertalen ze alle trends in draagbare ontwerpen die je representatief en modern laten verschijnen op de werkvloer. Daarnaast hangt er altijd een positieve sfeer en is er altijd ruimte voor sociale gesprekken en discussies over actuele of historische onderwerpen. Al deze factoren helpen mee om jouw bezoek aan de barbier zo comfortabel mogelijk te maken.
Kapper in Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapsalon centrum Leiden

Studenten zijn meer dan welkom bij de barbier

leiden kapper

De Barbier in Leiden staat voor inclusiviteit en diversiteit. Ze vinden het erg belangrijk om dit te communiceren naar de buitenwereld. De salon is bedoeld om kwalitatieve knipbeurten te geven voor zowel jong en oud en daardoor zijn studenten meer dan welkom om binnen te lopen. Deze open houding vertaalt zich deels in de prijzen. Doordat ze aan hun service prijskaartjes hangen die ook voor studenten en jongeren betaalbaar zijn, voelt niemand zich bezwaard om binnen te lopen en kan ook de student genieten van verzorgd haar.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.