Kom op bezoek bij de beste kapper van Leiden

Alle heren lopen vol zelfvertrouwen de deur uit

Beste kapper van Leiden

De beste kapper in Leiden op het gebied van heren. Hier weten ze hoe belangrijk haren voor een man zijn en hier snappen ze dat iedere man op zoek is naar een andere stijl. Door een persoonlijke aanpak met een gesprek waar de kapper echt luistert naar jou wensen, komt hij/zij erachter wat er nodig is om jouw een passende knipbeurt te geven. Ook als je niet direct weet hoe je jouw look moet uitleggen in woorden, staat het gespecialiseerde team klaar om achter jouw voorkeuren te komen. Met veel kennis en veel verschillende foto’s van referentie kom je al een heel eind. Door deze aanpak veranderd de knipbeurt in een echte rustgevende ervaring.

Beste kapper van Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Heren Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

Gebruik van de klassieke Barbier

leiden kapper

De barbier is een erg populaire tak binnen de kapperswereld. Het is term die staat voor kappers die gespecialiseerd zijn in het knippen van mannenharen en baarden. Hoewel normaal een knipbeurt voor mannen vrij snel is, maakt een barbier er een echte ervaring van. Hierdoor krijg je niet alleen een goede knipbeurt, maar wordt er ook aandacht besteedt in hoe je het haar moet stijlen, hoe je het gezond houdt en is er genoeg tijd voor leuke gesprekken. De sfeer van een barbier salon staat vaak bekend om de open houding en dit vindt je ook terug in de salon van de beste kapper van Leiden.

Een beste kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Laat je verrassen door de moderne visie

Beste kapper van Leiden

Tijdens het knippen is het belangrijk dat er een fijne band is tussen de klant en de kapper. Dit helpt niet alleen met het optimaliseren van het resultaat, maar ook met het verbeteren van de algemene ervaring van je kappersbezoek. Bij de beste kapper in Leiden wordt er veel aandacht besteed aan jou als klant. Daarnaast is de salon voorzien van een warme en moderne sfeer dankzij verschillende interieur keuzes. Er wordt vaak gezegd dat als je een oog voor detail hebt in het interieur, dit ook wordt vertaald naar een oog voor detail in het knippen van de haren.
Kapper in Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapsalon centrum Leiden

De beste kapper van Leiden is voordelig voor studenten

leiden kapper

Ook studenten hebben van tijd tot tijd een verfrissende knipbeurt nodig. Vooral in de jongere jaren sta je open voor af en toe een nieuwe look en bij de beste kapper in Leiden vinden ze het daarom erg belangrijk dat studenten zich ook welkom voelen om binnen te lopen. Dit doen ze door het aanbieden van kwalitatieve knipbeurten voor een voordelige prijs. Hierdoor kunnen ook studenten genieten van een welverdiende knipbeurt die ze zal laten stralen.

Openingstijden Hairstudio Milano

Beste kapper van Leiden

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.