Goedkope knipbeurt bij een beste kapper in Leiden

Speciale focus op haar design van een goedkope heren kapper

Goedkope barbier

Of het gaat om het haar van een jongen of van een man, voor iedere leeftijd is haar een belangrijk aspect in de zelfexpressie. Daarom kun je bij de kapper in Leiden terecht voor een knipbeurt wat wordt uitgevoerd door een team van kappers die gespecialiseerd zijn in de haren van heren. Deze service wordt daarnaast ook nog gegeven voor een goedkope prijs bij de kapper in Leiden.

goedkope Kapper in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Heren Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

De visie van een barbier in Leiden

leiden kapper

Kappers die een focus hebben op mannenharen wordt in de meeste gevallen een barbier genoemd. Bij de goedkope kapper in Leiden zul je deze barbiers iedere dag weer in actie zien. Door de specialisatie kunnen zij jou alles vertellen over de verzorging en styling van jouw haarstijl. Daarnaast is je afspraak een werkelijke ervaring en neemt iedere barbier de tijd om het beste resultaat te behalen en jou met een verfijnde en verzorgde look te verrassen. Het team luistert naar jou wensen en zal dit vertalen in de haren. Verven, knippen, scheren of motieven creëren, het is allemaal mogelijk bij een barbier.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

De barbier in Leiden met een moderne blik

Goedkope Studenten kapper

Ondanks dat barbier een term is uit de historie, zijn de barbieren tegenwoordig volledig voorzien van een moderne blik. Naast het uitvoeren van hun kennis op jouw haren, staan ze altijd open voor sociale gesprekken en discussies. Deze open houding zorgt er voor dat de barbier salon vaak worden gezien als lokale ontmoetingsplekken voor bewoners. Het brengt jong en oud samen. Daarnaast zijn zij bij de goedkope kapper in Leiden ook op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van haar en zullen ze deze trends vertalen naar jou haar.
Goedkope Kapper in Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapsalon centrum Leiden

Goedkope kapper in Leiden de plek voor studenten

leiden kapper

Zoals al gezegd, de barbier shop is een echte sociale ontmoetingsplek. Vooral voor jongeren, en specifiek studenten, is dit in de laatste jaren gaan groeien. Studenten zijn altijd op zoek naar dingen om te doen en houden ervan om sociaal actief te zijn. De open houding van de barbier shop biedt de perfecte ruimte daarvoor. Verschillende culturen komen hier samen en delen met elkaar hun perspectieven en ervaringen. Naast dat de barbier deze erg open houding aanbiedt, staat het ook bekend als de goedkope kapper in Leiden. Doordat het knipbeurten geeft voor een goedkope prijs, is het zelfs nog meer toegankelijk voor alle verschillende doelgroepen, waaronder studenten. Het is voor een barbier erg van belang om iedereen comfortabel te laten voelen in de salon.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.