Haarstudio de bekendste van Leiden

Haarstudio Milano geschikt voor heren

Haarstudio leiden kapper

Bij de haarstudio in Leiden weten ze hoe belangrijk het is voor de heren om zich te laten knippen door professionals. Net zoals make-up voor een vrouw, is het haar voor de man een van de focuspunten als het komt om uiterlijke verzorging. Bij de haarstudio in Leiden luisteren ze daarom erg aandachtig naar jouw wensen en zullen ze er alles aan doen om een resultaat te geven wat aansluit bij jouw vooraf uitgesproken wensen. De kapper is een plek waar je heen gaat om je zelfvertrouwen een boost te geven en dat zul je zekere krijgen na een knipbeurt bij de haarstudio in Leiden.

Haarstudio in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Haarstudio Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

Het vakmanschap van de barbier nu in Leiden

leiden kapper

De term barbier is al voor een lange tijd bekend, maar in de afgelopen jaren is het een steeds populairdere salon-stijl geworden. De barbier is namelijk een kapper/kapster die zich focust op de mannenharen en baarden. Na een bezoek bij een barbier ben je verzekerd van een haarstijl die er van alle hoeken goed uitziet. Door de specifieke kennis over de mannen, weet een barbier direct wat goed past bij jou haar, hoofd en stijl. Een bezoek aan de haarstudio in Leiden is niet alleen een fijne ervaring door de kwalitatieve service, maar is ook nog eens gezellig doordat er bij een barbier altijd een open sfeer hangt.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Een moderne haarstudio in Leiden

Haarstudio in Leiden

De barbier is tegenwoordig een van de meest moderne salons om als man heen te gaan. Voor jong biedt het namelijk een plek waar ze op de hoogte zijn van alle moderne trends en deze met precisie weten uit te voeren op jonge lokken. Voor oud is het daarnaast ook meer dan geschikt om langs te komen. De kennis die de barbiers hebben toveren jouw coupe met gemak om in een verfrissende stijl die past bij de moderne tijd en vooral ook past bij jou. Bij de haarstudio in Leiden kun je altijd vrijblijvend binnenlopen om de moderne en knusse sfeer te proeven en om je afspraak te maken.
Kapper in Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Haarstudio centrum Leiden

Een haarstudio die past bij de studenten van Leiden

leiden kapper

Voor de jeugd is een barbier salon een echte sociale ontmoetingsplek. Daarom is de haarstudio in Leiden ook erg populair onder de studenten. De medewerkers kunnen het beste advies geven om de jonge lokken nog zo lang mogelijk stralend te houden en daarnaast geven ze graag advies over nieuwe looks die wellicht in t straatje van de jonge studenten passen.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.