De kapper in het centrum van Leiden

Een kapper in het centrum met kennis op het gebied van heren

Kapper centrum Leiden

Het knippen van herenharen is een werk wat veel precisie vergt en daarnaast heeft iedere man zijn eigen specifieke visie als het over haarstijl gaat. Het komt vaak voor dat heren terughoudend zijn in het binnenlopen van nieuwe kapperszaken en dit is mede door de angst om de deur uit te lopen met een haarstijl waar ze niet tevreden mee zijn. De kapper in het centrum van Leiden helpt je daarom graag verder. Naast medewerkers met veel kennis, luisteren ze echt naar jou wensen. Hierdoor kunnen heren zonder stress langskomen en kunnen ze echt genieten van de knipbeurt.

Kapper centrum Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Kapper centrum Leiden

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Kapper centrum Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Kapper centrum Leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

De klassieke Barbier sfeer

leiden kapper

In de historie van de kapsalons is de barbier een van de bekendste salon-stijlen. Een barbier is namelijk een kapper die gespecialiseerd is op het knippen en verzorgen van de mannenharen en baarden. Deze kapperszaken staan naast hun specialiteit op knipgebied, ook bekend om hun warme sfeer. Het heeft namelijk een erg open sfeer waar discussies en sociale gesprekken altijd worden besproken en verschillende culturen samenkomen. Deze sfeer vind je ook terug in de kapper in het centrum van Leiden.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Een kapsalon met een moderne visie

leiden kapper

Een visie van de kapper wordt ontwikkeld vanuit een gesprek wat wordt gevoerd tussen jou en de kapper. Het is daarom erg van belang in de knipwereld om goed te communiceren met een klant. Een kapper kan beter te veel vragen stellen dan te weinig, want alleen zo zal de kapper jouw volledige visie begrijpen en kunnen uitvoeren. Deze moderne visie en duidelijke communicatie is een erg belangrijk aspect voor de kapper die in het centrum van leiden ligt. Doordat de kapper duidelijke interesse toont in jouw wensen, hoef jij je verder geen zorgen te maken of je jouw gewenste haarstijl zal krijgen.
Kapper centrum Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Kapper centrum Leiden

Experimentele haarstijlen voor de studenten

leiden kapper

Studenten zijn meestal jongeren rond begin tot eind twintig. Deze leeftijd vraagt voor vernieuwing en experimentele expressie in het uiterlijk. Bij de kapper in het centrum van Leiden snappen ze erg goed dat je als jong, en als oud, af en toe iets nieuws wilt uitproberen. Nadat de student in de kapsalon heeft uitgelegd wat hij/zij graag zou willen zien gebeuren aan de haren, zal de kapper zelf ook suggesties toevoegen aan deze lijst. Dit zorgt ervoor dat je af en toe verrast kan worden met een nog betere versie van jou gewenste haarstijl dankzij de open houding van de kapper.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.