Kom op bezoek bij een gewaardeerde kapper in Leiden

Een specialiteit in het knippen van heren

leiden kapper

Net zoals vrouwen, is het haar bij heren ook een erg belangrijk aspect van het uiterlijk. Een knipbeurt van tijd tot tijd is daarom zeker op zijn plek. Bij de kapper in Leiden kun je als heer met een vertrouwd gevoel terecht om jou gewenste haarstijl te laten uitvoeren. Het knippen van mannenhaar lijkt vaak makkelijker dan het in werkelijkheid is en daarom is het sterk aan te raden om langs te gaan bij een kapper zoals in Leiden die goed luistert naar jouw wensen en deze exact uitvoert.

Kapper in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Heren Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

Het vakmanschap van een Barbier in Leiden

leiden kapper

Een barbier staat bekend om een persoon waarvan zijn/haar beroep voornamelijk bestaat uit het knippen, verzorgen, stylen, aankleden en scheren van heren en jongens. Deze specifieke tak in de kapperswereld staat bekend om een sociale interactie en plek voor openbare discussie. De kapper in Leiden is een plek waar je als mannelijke klant terecht komt voor een kwalitatieve knipbeurt en daarnaast zul je je altijd op je gemak voelen dankzij de warme sfeer die in de salon hangt.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Een kapper in Leiden met een moderne twist

Studenten kapper

Het beroep kapper bestaan al een eeuwigheid in onze historie. Net zoals dat er in iedere decennia een nieuwe trend is op het gebied van kleding of make-up, is er ook altijd een specifieke trend in de haren. Bij de kapper in Leiden zijn ze altijd op de hoogte van deze moderne trends en is niets te gek. Je kunt altijd je eigen referentie aan de kapper laten zien, maar het is ook.
Kapper in Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapsalon centrum Leiden

Voordelige prijzen ook voor studenten

leiden kapper

Iedere haarcoupe heeft van tijd tot tijd een knipbeurt nodig. Door de dode puntjes van de haren af te knippen blijven ze gezond doorgroeien en blijft je haar volumineus en glanzend. Ook als je graag je haren verft is het juist van belang om af en toe een bezoek te brengen aan een kapper die er voor zorgt dat je haar sterk blijft. Als een student kunnen deze bezoeken aan de kapper vaak lijken op een dure besteding, maar ook een student heeft recht op een frisse coupe. Bij de kapper in Leiden begrijpen ze dit perspectief en willen ze ook voor de studenten een kans geven om zijn/haar haar gezond te onderhouden. Dit doen ze door een speciale aanbiedingen te geven voor studenten waardoor de knipbeurt onder een betaalbare prijs valt.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.