Kapsalon in het Centrum van Leiden gevoel voor stijl 

Veel kennis in het knippen van heren

Kapsalon Centrum Leiden

Voor zowel mannen als vrouwen zijn de haren een heilig aspect in het uiterlijk. De een spendeert veel tijd in de morgen voor het creëren van een haarstijl en de andere wilt graag in 2 minuten klaar zijn. Voor beide gevallen geldt dat een regelmatige knipbeurt helpt met het behalen van de gewenste dagelijkse routine. Voor het knippen van heren kun je met vertrouwen terecht bij de kapsalon in het centrum van Leiden. Het team luistert oprecht naar jouw wensen en zal er alles aan doen om het gewenste resultaat te behalen zodat jij iedere dag weer met zelfvertrouwen de dag doorkomt.

Kapsalon Centrum Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Heren kapper

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Kapsalon Centrum Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Kapsalon Centrum Leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

De Barbier in de kapsalon centrum Leiden

kapper in Leiden

In de hedendaagse tijd wordt barbier ook wel gebruikt als een algemene beroepstitel die verwijst naar een specialisatie in het knippen van mannenharen. Historisch gezien werden alle kappers gezien als barbiers. Pas in de 20e eeuw vertakte dit beroep met bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste en tegenwoordig kun je vaak een vergunning krijgen voor zowel kapper als schoonheidsspecialiste. Hierdoor heeft de barbier in de laatste jaren een opkomst gemaakt als echte mannen-specialisatie. In de kapsalon in het centrum van Leiden wordt ook gebruik gemaakt van barbiers en hierdoor kun je als mannelijke klant terecht voor een speciale knipbeurt van de mannenharen en baarden.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

De kapsalon die werkt met een moderne houding

Moderne kapper

Het is als kapsalon belangrijk om met de tijd mee te gaan. Trends en stijlen veranderen constant en vaak worden de extravagante looks op de catwalk vertaald naar een timide versie voor een dagelijkse look. Bij de kapsalon in het centrum van Leiden is dit een belangrijk deel van het vakgebied. Je kunt bij deze kapsalon terecht voor het uitvoeren van allerlei gewenste haarstijlen. Het team is gespecialiseerd in het creëren van moderne looks voor dagelijks gebruik maar ook met een expressieve look weten ze zeker raad.
Kapsalon Centrum Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapper

Ook toegankelijke prijzen voor studenten in Leiden centrum

leiden kapper

Een student is vaak doordeweeks bezig met de studie en de weekenden zijn vaak al volgepland met het werken in een bijbaantje. Ondanks de volle dagen maakt een student over het algemeen genoeg tijd vrij voor het uitvoeren van sociale activiteiten of activiteiten die helpen te relaxen. Een knipbeurt is daarvoor een ideaal event. Het is namelijk echt een moment wat gemaakt is om tot rust te komen en het eindresultaat zorgt er voor dat je een grote boost in je zelfvertrouwen krijgt. Aangezien de kapsalon in het centrum van Leiden weet dat studenten niet altijd een gevulde portemonnee hebben, bieden ze betaalbare prijzen aan voor knipbeurten.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.