De kapsalon in Leiden bekend om zijn open houding

Een gewenste kapsalon, ook voor de heren

kapsalon in Leiden

kapsalon Het knippen van de haren van heren valt niet altijd mee. Een vrouw heeft vaak veel referentie om uit te kiezen en heeft meer mogelijkheden om af en toe met iets nieuws te experimenteren. Voor de heren ligt dit ietwat gevoeliger. Aangezien de haren vaak korter zijn en mogelijke imperfecties sneller zichtbaar worden, is het belangrijk om als heer je haar door een professional te laten knippen. De kapsalon in Leiden is goed gespecialiseerd in de het knippen van de haren van een heer en van een vrouw en deze kennis zorgt er voor dat je altijd met een tevreden gevoel de kapsalon uitloopt.

kapsalon in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

kapsalon in Leiden

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

kapsalon in Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

kapsalon in Leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

Een echte Barbier shop

leiden kapper

De barbier is een specifieke tak in de knipwereld die al erg lang bestaat. Vooral in de hedendaagse tijd is de barbier terug van weggeweest en is het onder de jongeren een echte sociale ontmoeting-plaats. De barbier is een kapper/kapster die gespecialiseerd is in het knippen, scheren, stylen en verzorgen van de mannen- en jongens haren. Voor mannen met een grote baard is de barbier een van de beste plekken om de baard in gewenste vorm te houden. De kapsalon in Leiden vindt dat deze tak van de knipwereld moet blijven bestaan en daarom kun je hier als man terecht voor een echte barbier ervaring.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

De kapsalon die op de hoogte is van alle moderne trends

leiden kapper

Net zoals in de modewereld veranderen de trends op gebied van haar continue. De kapsalon in Leiden vindt het daarom erg belangrijk om op de hoogte te blijven van al deze moderne trends. Op deze manier kun je niet alleen verwachten dat al jouw wensen kunnen worden uitgevoerd met kwaliteit, maar daarnaast kan de kapsalon ook persoonlijk met jou kijken naar een haarstijl die past bij jou en jouw wensen.
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

kapsalon in Leiden

Ook geschikte prijzen voor studenten

leiden kapper

Een student is vaak naast zijn of haar studie druk bezig met het werken in een bijbaantje om zo de studie te kunnen betalen. Hierdoor heeft een student niet altijd het meest ruime budget tot zijn beschikking. Vaak wordt er daarom bespaard in uitgaven zoals een knipbeurt. Bij de kapsalon in Leiden vinden ze dit een negatief gevolg, want ook studenten hebben het recht om de haren goed te onderhouden en om te experimenteren met nieuwe stijlen. Daarom biedt de kapsalon eerlijke prijzen aan zodat ook de studenten kunnen profiteren van een welverdiende knipbeurt.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.