De meest moderne kapper gevestigd in Leiden

Een specialiteit in het knippen van heren

leiden kapper

Het is als kapper belangrijk om specialisatie te hebben in het knippen van heren en vrouwen. Zowel de haren als de wensen een man of vrouw kunnen namelijk erg verschillen. Dit is een aspect wat ze bij de moderne kapper in Leiden ook erg belangrijk vinden. De kapsalon is gespecialiseerd in het knippen van heren, maar daar komt ook altijd een overlapping met de vrouw bij kijken. Veel mannen hebben namelijk lange lokken en ook veel vrouwen zijn tegenwoordig op zoek naar een meer stoerdere look. Het concept van Unisex wordt steeds meer begrepen en deze moderne visie vindt je terug bij de moderne kapper in Leiden.

moderen Kapper in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Moderne Heren Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

Het vakmanschap van een echte barbier

leiden kapper

De barbier is een kapper die gespecialiseerd is in het vakgebied van het knippen van mannenharen en baarden. De barbier is een naam die al sinds vroeger werd gebruikt, alleen stond het voorheen voor een persoon die zowel de haren van een man als voor een vrouw knipte. Doordat tegenwoordig er een grote vraag is voor verfrissende kappers specifiek voor mannen, is de term nu voornamelijk gericht op mannen. Een echte barbier zorgt er voor dat de knipbeurt veranderd in een volledige ervaring. Er hangt vaak een vrolijke en open sfeer in de kapsalon en er is altijd ruimte voor interessante gesprekken.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Een moderne kapper met goedkope en eerlijke prijzen

Moderne Studenten kapper

De barbier is een steeds populairder fenomeen en je zult tijdens een wandeling in de stad waarschijnlijk al een aantal barbershops vinden. Ondanks de populariteit en daarmee volle agenda’s, vindt de moderne kapper in Leiden het belangrijk om deze service aan te bieden voor een goedkope en eerlijke prijs. Hierdoor krijgt iedereen de kans om te genieten van een verwen moment en kan iedereen vol zelfvertrouwen de deur uitlopen.
Moderne Kapper in Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapsalon centrum Leiden

Meer dan geschikt voor de moderne studenten

leiden kapper

Ook studenten hebben van tijd op tijd een nieuwe knipbeurt nodig. Ondanks dat er een groot aanbod aan kapsalons bestaat, vallen veel kapsalons onder een te dure prijs en zijn andere niet modern genoeg in de ogen van jonge studenten. Daarom brengt de kapsalon de moderne visie als kapper in Leiden terug. Ze vinden het namelijk erg van belang dat je als student niet bezwaard voelt om binnen te stappen voor een afspraak. Naast de open sfeer die de kappers geven, is het interieur ook voorzien van een moderne en warme sfeer waardoor het helemaal in deze tijd past.

Openingstijden Hairstudio Milano

Moderne kapper Leiden

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.