Studenten kapper in het centrum van Leiden

Makkelijk bereikbaar door de ligging in het Centrum in Leiden 

Studenten Kapper Leiden

Iedere student kent het wel. Je moet vroeg op om op tijd te arriveren voor de lessen en vele moeten ook nog een flink stuk reizen voordat ze bij de bestemming komen. Door zulke factoren wordt het nog lastiger om afspraken zoals een kappersbezoek in te plannen. Daar zijn gelukkig oplossingen voor. Voor alle studenten ligt er een kapper in Leiden centrum. Door deze centrale ligging kun je gemakkelijk tijdens een tussenuur of aan het eind van je dag langskomen voor een knipbeurt.

Kapper in Leiden

SCHEREN

Veilig en uiterst hygiënisch

Heren Kapsalon

SNOR TRIMMEN

Voor de heren onder ons

Studenten kapper Leiden

KAPSEL

Moderne & klassiek barber-cuts

Barbier in leiden

BAARD TRIMMEN

Met schaar en tondeuse strak bijgewerkt

De klassieke barbier nu in Leiden voor studenten

leiden kapper

De barbier is een specifieke tak in de kapperswereld die in de afgelopen jaren de steden heeft overgenomen. Deze barbier is nu ook voor studenten bij de kapper in Leiden te vinden. De naam barbier staat voor kappers die zijn gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van mannenharen en ook het scheren en in model knippen van baarden. Deze salons hebben een erg vriendelijke uitstraling en staan voor vele bezoekers bekend als een echt sociaal moment. Dankzij de specialisatie kunnen ze het beste advies geven op welk model en stijl het beste staat bij jou.

Een goede kapper in het centrum van Leiden

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel   06 87843869

Studenten willen een moderne kapper

Studenten kapper

Studenten blijven graag up to date met de mode trends. Voor het toepassen van alle moderne haartrends ben je als student bij de kapper in Leiden aan het goede adres. De barbiers zijn altijd bezig met het aanleren van nieuwe technieken en kunnen ze met gemak toepassen op jou haar. Ze gaan graag aan de slag om jou haar om te toveren tot een kunstwerk wat jou representatief de dag door laat komen. Deze moderne visie zorgt ervoor dat de barbiers zowel onder jong als oud erg populair zijn.
Studenten Kapper Leiden
Behandeling Prijzen
Haircuts €20.00
Kinderen €12.00
Baard & Snor €5.00
Wassen €1.50

Heren kapsalon centrum Leiden

Service voor een goedkope prijs

leiden kapper

Doordat de barbier salons de laatste jaren flink zijn gestegen in populariteit, zijn de prijzen in veel salons gestegen. Als student wil je graag een frisse coupe behouden maar heb je niet een groot budget om continue uit te geven. Daarom kunnen studenten terecht bij de kapper in Leiden voor een kwalitatieve knipbeurt zonder de hoofdprijs te betalen. Voor alle verschillende services zijn goedkope en eerlijke prijzen opgesteld waardoor je als student ook met een gerust hart plaats kunt nemen op de stoel. Vooraf zal je altijd op de hoogte worden gehouden van de prijzen voor alle verschillende stappen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Openingstijden Hairstudio Milano

leiden kapper

Deze kapper in Leiden is maar liefst zes dagen in de week geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om zonder afspraak je haar te laten knippen. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken, neem dan gerust telefonisch contact op om te checken wat de openingstijden zijn.